Dropping odds & Moneyway

 

 ЗА СРПСКИ ИГРАЧ - 50 % БОНУС ДО 100 ЕВРО   


 

 

ЗА СРПСКИ ИГРАЧ - 50 % БОНУС ДО 100 ЕВРО

100% BONUS 

1. REGISTRUJ SE
2. В поље "Promotivni kod" унети  rs100frbet
3. Постави опкладу више 1.50 и добио 100 EUR.


 

Odredbe & Uslove

 

  1. Registrovanjem za ovu ponudu, Korisnik ukazuje na to da je pročitao i prihvatio pravila i uslove navedene ispod. Ako se Korisnik ne slaže da prihvati i nije spreman da se obaveže ovim pravilima i uslovima, ne treba da se registruju za ovu ponudu.
  2. Jednostavno se registruj danas, unesi odgovarajući promo kod, napravi depozit, zatim postavi singl opkladu od €10 ili više na BILO KOJI SPORT i mi ćemo dodati 50% na tvoj PRVI ulog Besplatnom Opkladom do €100. Besplatna Opklada je dostupna samo novim korisnicima Betin-a. Postoji uslov obrtanja bonusa 4 puta pre povlačenja novca.
  3. Besplatna Opklada mora u celini biti iskorišćena u potpunosti na sport. Besplatna Opklada se ne odnosi na neki drugi online proizvod (Kazino, Poker i Igre).
  4. Kvalifikaciona opklada mora biti singl (ne uživo "Samo singlovi") ili višestruka opklada sa prosečnim kvotama 1.50 ili većim. Kombinacije ne spadaju u kvalifikacionu opkladu.
  5. Besplatna Opklada će biti kreditirana po izmirenju kvalifikacione opklade i ona je nepovratna. Ulog za Besplatnu Opkladu nije uključen u povraćaj novca.
  6. Besplatna Opklada ne može biti iskoričćena na opklade "Samo singlovi".
  7. Nevažeće opklade se ne računaju.
  8. Ispravan promo kod mora biti unet.
  9. Ova promocija nije dostupna zajedno sa nekom drugom ponudom za Besplatnu Opkladu za nove korisnike.
  10. Korisnik mora imati minimum 18 godina kako bi ispunio uslove za kockanje i kako bi učestvovao u ovoj promociji.
  11. Kako bismo, uz potpunu diskreciju, bili sigurni u identitet korisnika, Betin zadržava pravo da zatraži dodatne dokumente od korisnika pre kreditiranja Besplatne Opklade ili ponude na njegov račun.
  12. Samo jedna "ponuda za novi nalog" po osobi, adresi domaćinstva, email adresi, broju debitne/kreditne kartice, IP adresi je dozvoljena.
  13. Opklade koje su postavljene nakon depozita sa Moneybookers-a se neće kvalifikovati za ovu ponudu.
  14. Dupli nalozi se neće kvalifikovati za ponudu Besplatna Opklada.
  15. Betin može po sopstvenom nahođenju da odredi da li je bilo različitih prijava ili naloga povezanih sa istom osobom, koristeći bilo kakve metode koje smatra odgovarajućim. Ako postoji razlog da verujemo da su višestruke opklade, prijave ili nalozi povezani s istim Korisnikom, Betin zadržava pravo da vrati prvi depozit takvim nalozima i zatvori pomenute naloge, bez obzira na opklade koje predstoje ili koje su izmirene.
  16. Smatra se da su pravila ove ponude prekršena ako postoji dokaz o seriji opklada postavljenih od strane Korisnika ili grupe Korisnika, uvećanih isplata, ili ako zloupotrebljavanje Besplatne Opklade ili neke druge promotivne ponude (pojedinačno ili kao deo grupe) dovede do garantovanog dobitka korisnika bez obzira na ishod opklade/događaja. U ovakvim slučajevima, Betin ima pravo da povrati bonus element takvih ponuda, i u apsolutnoj diskreciji ili izmiri opklade po ispravnim kvotama, poništi Besplatne Opklade ili poništi bilo koju opkladu koja je finansirana depozit bonusom.
  17. U slučaju kršenja ovih pravila i uslova, Betin ima pravo da preduzme odgovarajuće mere koje su ispravne u potpunoj diskreciji. Neke od tih mera uključuju pravo na naplatu administrativnih troškova Korisniku do vrednosti depozit bonusa, Besplatne Opklade ili dodatnog plaćanja kako bi se administrativni troškovi pokrili.
  18. Betin ne snosi odgovornost za probleme u vezi sa sistemom ili konekcijom koji bi mogli uticati na krajnjeg korisnika tokom promocije.
  19. Promocija Besplatna Opklada dostupna je samo državljanima Srbije.
  20. Ukoliko postoji spor oko uslova Besplatne Opklade, Engleska verzija teksta će preovladati.

ЗА СРПСКИ ИГРАЧ - 50 % БОНУС ДО 100 ЕВРО